TNPSC Current Affairs Question and Answer in Tamil2 December 2018

0
5

Current Affairs in Tamil 201 December 2018

Hello, TNPSC candidate, here we give a quiz of TNPSC Current Affairs in Tamil, Tamil December 2, 2018. Take quiz and improve your knowledge.

1. May 13 GG 20 Tell about Microsoft?

  1. போலந்து
  2. அர்ஜென்டினா
  3. ீீனா
  4. ரஷ்யா

Answer and explanation

Answer: அர்ஜென்டினா

the explanation:

Building consensus for fair and sustainable development Sign up to get information about the G-20 Microsoft G-20 Mac in 2018.

This kind of management, presentation was published for presentation on 9th September and sign in to get more information.

TNPSC Group 2A Model Question Paper – download

2. Sign up for the main page?

  1. காத்மாண்டு
  2. குவஹாத்தி
  3. பாலி
  4. மலேசியா

Answer and explanation

Answer: Warning

the explanation:

September 1 month 3 Posted in Asia Asia Pacific Summit.
45 years ago already 1500 Christians were signed up.

Divine Committee: "Addressing the serious challenges of our time: mutual dependence, mutual prosperity, and universal value"

Explain Control 30-31 and 4 Bits BIMSTEC Message Management Consultants.

3. "Inside the Bench – Insight into Indian Military Judicial System" or was published again?

  1. Samsung manager
  2. எஸ்.ஹரிஷ்
  3. The control
  4. Cubine

Answer and explanation

Answer: Curineem

Sign up to sign up for association?

  1. Mr. Cyber
  2. Otherwise
  3. New york mac
  4. Security person

Answer and explanation

Answer: Otherwise

the explanation:

Sign up to sign up for Pvt Ltd, which can be clicked on the website you provide.

5. Click to get information about securities?

  1. First version
  2. September 2
  3. 3rd September
  4. 4th place

Answer and explanation

Answer: step 2

the explanation:

Administration Services, was published 2 years ago to obtain information about Microsoft & # 39; ஐ.ü Was published in 1986.

6. Sign in to get information about security?

  1. பாதுகாப்பு அமைச்சகம்
  2. ரயில்வே அமைச்சகம்
  3. விவசாயம் அமைச்சகசகம்
  4. மனிதவளம் அமைச்சகம்

Answer and explanation

Answer: OK

the explanation:

As Security Services, click here to download and sign up to get more information. It is also available, sign in to get information about the files you use.

7. Samsung, Manager "I'm here – it's all"Okay?

  1. Control corporation
  2. வஷ்கர் பட்டாச்சார்ஜி
  3. Amazon Samsung
  4. Microsoft enterprise

Answer and explanation

Answer: Answer

the explanation:

ஊனமுற்றோருக்கு சிறந்த தொழில்நுட்பங்களை வழங்கியதற்காக பங்களாதேஷின் வஷ்கர் பட்டாச்சார்ஜி மற்றும் சீன தகவல் தொழில்நுட்ப நிறுவனம் Tencent ஆகியவற்றிற்கு UNESCO "Emir Jaber al-Ahmad al-Jaber al-Sabah Prize" வழங்கி சிறப்பித்துள்ளது.

8. Sign in to get information about Security, Massesius?

  1. 102
  2. 106
  3. 112
  4. 116

Answer and explanation

Answer: 112

9. What will happen to using Christian websites?

  1. 1-7 October
  2. 8-14 October
  3. 1-7 o'clock
  4. 8-14 o'clock

Answer and explanation

Answer: September 1-7

the explanation:

September 1 month 7 months ago most websites will be used Explain the files consultants used for most 7 windows.

More TNCPSC Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here